Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Ny medarbejder i DAKOFAs sekretariat

01. januar 2022
Ny medarbejder i DAKOFAs sekretariat

Mette Skovgaard er ansat som fagkonsulent pr. 1/1 2022.

Mette kommer fra en stilling som projektleder i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, hvor hun siden 2010 har arbejdet med bl.a. Horizon 2020-projekter om cirkulært byggeri og cirkulært brug af fire materialer, C40-arbejdsgruppe om genbrug og genanvendelse af byggematerialer, projektleder for plast i København Kommunes Klimaplan og meget andet. Forinden blev folderne slået i Rambøll og Temacenter for Affald samt i Miljøstyrelsens Husholdningsaffaldskontor.

Vi glæder os over at have fået Mette som vores daglige kollega - og til at DAKOFAs medlemmer skal nyde godt af Mettes viden og erfaringer.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.