Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Nu muligt at tegne DAKOFA-sponsorat for foråret 2019

03. december 2018
Nu muligt at tegne DAKOFA-sponsorat for foråret 2019
Nu, hvor vinteren og julen nærmer sig, er det tid til at planlægge forårssæsonen 2019 mht. DAKOFA-sponsoraterne.

Sponsoraterne udbydes til samme pris som tidligere år og indeholder bl.a. mulighed for at få logo på konference- og seminarprogrammer, 1 gratis medarbejder med til alle de ordinære konferencer, link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske - samt mulighed for en mindre udstilling i forbindelse med konferencerne. Det vil ligeledes være muligt at få logo på DAKOFA-Appen.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du kontakte Grace Nørgaard i sekretariatet på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32 64 61 24.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.