Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: NewRetex nyt medlem i DAKOFA

09. september 2021
NewRetex nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder NewRetex velkommen.

Kort om NewRetex:

”NewRetex har udviklet og testet ny sensor, robot og automationsteknologi, som kan anvendes til at foretage intelligent og automatiseret sortering af tekstiler. Derved bliver tekstilerne sorteret i farver og kvaliteter”.

Det første større pilottestforsøg, med eksterne aktører, bliver gennemført i slutningen af 2021 og start 2022 i samarbejde med Herning kommune, Tekstil Symbiose Herning og DK Company (fra affald til nyt tøj). Derudover vil der løbende køre forskellige pilottest forsøg b.la. i samarbejde med Miljøministeriet, og det partnerskab som NewRetex er en del af, der er nedsat under miljøministeren Lea Wermelin. Forventet færdigt fuldskala anlæg til processering af 40.000 tons tekstiler årligt vil være ultimo 2025."

Du kan læse mere om NewRetex ved at trykke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.