Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Miljøstyrelsen inviterer til den årlige BREF-dag

19. september 2018
Miljøstyrelsen inviterer til den årlige BREF-dag
EU-kommissionen har netop vedtaget BAT-konklusioner for affaldsbehandlingsanlæg - men hvad handler det egentlig om og hvad betyder det for mig? Hvis du er i tvivl om svaret på disse spørgsmål, så inviterer Miljøstyrelsen dig til at deltage i en dag, som udelukkende handler om BREF og BAT-arbejdet.

Tirsdag den 6. november 2018 inviterer Miljøstyrelsen til den årlige BREF dag, hvor virksomheder, myndigheder, rådgivere mv. kan høre om arbejdet med BREF dokumenter og BAT konklusioner, som udspringer af direktivet om industrielle emissioner. 

Det er mere end fem år siden, at direktivet om industrielle emissioner i EU trådte i kraft, og de første erfaringer gennem hele processen fra BREF- forberedelsen til den dag, hvor de færdige BAT-konklusioner er udmøntet i miljøgodkendelser begynder at kunne høstes. Hør her om både myndigheder og virksomheders erfaringer med denne proces. Dagen byder også på et oplæg fra den financielle sektor, som giver et bud på værdien af arbejdet med BREF og mere ensartede miljøkrav i EU.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.