Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Meldgaard Miljø A/S ny storsponsor i DAKOFA

29. september 2020
Meldgaard Miljø A/S ny storsponsor i DAKOFA
Meldgaard koncernen råder over 18 selvstændige afdelinger, 650 medarbejdere, 250 lastbiler og har en årlig omsætning på ca. 1 mia. kr.

Virksomhedens vision er: ”At drive en økonomisk velfungerende og uafhængig familievirksomhed”, hvilket dagligt administreres af en direktion bestående af blandt andre Henrik, Lasse og Line Meldgaard. Familiebåndene går videre op til bestyrelsen, hvor virksomhedens stiftere, Margit og Peder Meldgaard, besidder to af posterne.

Meldgaard koncernen har i 2020 50-års jubilæum, mens Meldgaard Miljø A/S – dagrenovation har eksisteret siden 1976. I dag står Meldgaard Miljø A/S for indsamling af dagrenovation hos ca. 19 % af alle husstande i Danmark og beskæftiger ca. 350 renovationsmedarbejdere fordelt over hele landet.

Desuden har Meldgaard Miljø A/S en lang stribe af løsninger målrettet erhvervsaffald, såsom containerløsninger, molokker og kranopgaver. Virksomheden modtager desuden forbrændingsslagger, som de sorterer for jern og metaller på egne sorteringsanlæg. Slaggerne afsættes til byggeprojekter, hvor de kan erstatte fyldsand og bundsikringsgrus.

Du kan læse mere om Meldgaard koncernen ved at trykke hér.

Vi ønsker Meldgaard Miljø A/S hjertelig velkommen som storsponsor i DAKOFA.

 

 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.