Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: LEGO - nyt medlem af DAKOFA

06. november 2020
LEGO - nyt medlem af DAKOFA
Vi byder LEGO hjerteligt velkommen som medlem af foreningen.

I forbindelse med indmeldelsen udtaler LEGO følgende:

"LEGO Group tilslutter sig DAKOFA for at hjælpe vores affaldschefer med at arbejde sammen med personer i lignende roller, opbygge partnerskaber og udvide vores viden om affald.

LEGO Group fremstiller legetøj fra anlæg i Kina, Tjekkiet, Danmark, Ungarn og Mexico, der sælges i mere end 140 lande verden over. Vores mission er at inspirere og udvikle morgendagens bygherrer gennem leg. LEGO System in Play med udgangspunkt i LEGO-brikken gør det muligt for børn og fans at bygge og genopbygge alt, hvad de kan forestille sig."

LEGO Group er et privatejet selskab med hovedkontor i Billund. Virksomheden ejes af Kirk Kristiansen-familien, der grundlage virksomheden i 1932.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.