Konference: Storskrald og genbrugspladser - kan vi gøre det bedre?

Det er både kvalitativt og kvantitativt en anselig mængde materialer, der gemmer sig i husholdningernes storskraldsfraktion.

Desuden er genbrugspladserne mange steder ved at vokse ud af matriklen på grund af det stadigt stigende antal containere og materialetyper i sorteringens hellige navn. Men ligger der mon et forbedringspotentiale, hvor yderligere eller ændret sortering kan medvirke til enten miljømæssige og/eller økonomiske optimeringer? Udsortering af kommunejernet og stort/småt brændbart er eksempler på lokale succeshistorier, som nok tåler et nærmere bekendtskab.

Hvornår

19. marts 2013
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

Ingeniørhuset
Kalvebod Brygge 311780 København V

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.