Konference: Intelligent affaldsindsamling - kan vi gøre det smartere og billigere?

Intelligent affaldsindsamling - kan vi gøre det smartere og billigere?
DAKOFA afholder konference om intelligent affaldsindsamling den 25. august 2015, kl. 09.00-16.00 i Ingeniørforeningen Kalvebod Brygge 31, 1780 Købehavn V.

På denne konference vil vi stille skarpt på teknologiske løsninger og værktøjer til optimering af sortering, indsamling og transport af affald. Ved brug af eksempelvis ”big” data og sensorer er det nu muligt at gå fra faste stamruter til at spandene tømmes efter behov; ”just in time”. På denne måde kan der opnås en højere fyldningsgrad og dermed besparelser på arbejdstid samt kørsel. Ved anvendelsen af big data er der også en række juridiske vinkler som vil blive præsenteret.

På konferencen præsenteres endvidere nyere teknologiske løsninger og erfaringerne med disse. Konferencen vil desuden forsøge at give et indblik i erfaringer fra andre lande.

Hvornår

25. august 2015
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

Ingeniørforeningen
Kalvebod Brygge 311780 København v

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 2.850,00
Pris ikke medlemmer, ekskl. moms
DKK 4.650,00

Framelding

Tilmelding er bindende efter
11. august 2015

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.