Konference: Fremtidens genbrugspladser – hvordan kan vi udvikle pladserne optimalt?

Nogle kommuner har allerede taget skridtet i retningen af at udvikle fortidens containerpladser til fremtidens ressourcecentre, mens andre stadig overvejer og undersøger de forskellige muligheder. På konferencen vil tanker og ideer bag de nye pladser blive præsenteret. Derudover vil de nyeste undersøgelser om potentialer og sorteringskrav blive præsenteret. I workshoppen arbejder vi med fremtidens udfordringer.

Ressourcestrategiens genanvendelsesmål og forebyggelsesstrategiens initiativer om øget genbrug er med til at nødvendiggøre et øget fokus på, hvordan genbrugspladserne indrettes og forvaltes for at kunne understøtte retningen angivet i de nationale strategier. Der er samtidig et stigende behov for, at pladserne indrettes fleksibelt og med mulighed for tilpasning til øgede krav om effektivitet og brugerinddragelse.

Hvornår

09. april 2015
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

Ingeniørforeningen
Kalvebod Brygge 311780 København V

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 2.850,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 4.650,00

Framelding

Tilmelding er bindende efter
26. marts 2015

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.