Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Kick-off møde om plast i verdenshavene

29. oktober 2018
Kick-off møde om plast i verdenshavene
DAKOFA afholder i samarbejde med Plastindustrien, Danske Rederier og Danske Maritime kick-off møde om, hvordan problemerne med plast i verdenshavene kan afhjælpes blandt andet ved hjælp af samarbejde mellem danske virksomheder.

Konferencen afholdes den 4. december 2018 i Danske Rederiers lokaler i København, og skal ses som officielt kick-off på Ocean Plastic Forum, som er et partnerskab blandt danske virksomheder og organisationer, der vil medvirke til indsamling og miljømæssig forsvarlig behandling af plast i have og floder.

Ud over, at DAKOFA er en aktiv partner i Ocean Plastic Forum, har DAKOFA tillige medvirket til finansieringen af et verserende analysearbejde, som initieres af International Solid Waste Association (ISWA), som DAKOFA er nationalt medlem af.

Ved at deltage i kick-off mødet den 4. december 2018, kan du være med til at sætte dagsordenen for det nye partnerskab og præge de fremtidige indsatsområder. Ocean Plastic Forum skal således ses som et initiativ, der ikke bare arbejder for at højne miljøstandarden i og ved havområder verden over men tillige promoverer danske løsninger, som erfaringsmæssigt har eksportpotentiale.

Program for dagen kan du læse ved at trykke hér. Du bedes tilmelde dig hér, deltagelse er gratis.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.