Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: ISWA’s Årskongres 2019 i Bilbao

10. juni 2019
ISWA’s Årskongres 2019 i Bilbao
Hvis du ønsker at deltage i ISWAs Årskongres 7.-9. oktober i Bilbao har du mulighed for at opnå en særlig billig pris, hvis du tilmelder dig før den 17. juli 2019 (Early Bird).

DAKOFA er det danske medlem af ISWA (The International Solid Waste Association), som I år holder sin Årskongres i Bilbao med titlen ”Circular Economy – what are you doing?”. Det spanske nationalmedlem Ategrus er værter for kongressen og de forventer, at der vil være optil 1500 deltagere fra hele verden. Programmet er endnu ikke tilgængeligt, men det er muligt at se overskrifterne på sessionerne, som bl.a. er bæredygtige byer, klimaforandringer og cirkulær økonomi.

Du kan her på konferencens hjemmeside tilmelde dig konferencen samtidig med at du også kan tilmelde dig et nyhedsbrev.

 

 

Tags

ISWA
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.