Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: ISWA søger nominerede til årets publikationspris

28. februar 2018
ISWA søger nominerede til årets publikationspris
Har du publiceret forskning, som kan komme den globale affaldssektor til gode? Så har du chancen for at modtage ISWA's publikationpris for dit arbejde.

I forbindelse med årskongressen uddeler ISWA hvert år en publikationspris til en forfatter eller flere forfattere af en publikation, artikel eller bog, som "på en exceptionel måde bidrager til affaldsområdet". Publikationen vil bl.a blive vurderet i forhold til, i hvilken grad den har en nyskabende tilgang til et specifikt affaldsrelateret emne, samt i hvilken grad den har indflydelse på den verdensomspændende affaldshåndtering og kan fremhæve og overvinde nogle af de vanskeligheder, som industrien står over for.

Deadline for indsendelse af forslag til nominering til årets pris er 30. april 2018. Vinderen af prisen modtager en check på €2.500.

Du kan læse mere om prisen og kriterierne samt tidligere års nominerede her. Hvis du ønsker at indsende et bidrag, kan du gøre det ved at skrive til Aneta Pawlik eller ved at sende en hard-copy til ISWA's sekretariat i Wien. Adressen finder du her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.