Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hils på DAKOFAs sponsorer

23. marts 2020
Hils på DAKOFAs sponsorer
I løbet af foråret 2020 vil vi, i vilkårlig rækkefølge, præsentere DAKOFAs sponsorer for alle vores læsere. Vi er nu nået til de sidste to i rækken.

Urbaser er bygget på passion, professionalisme og ekspertise. Vi er et af de førende renovationsselskaber i Danmark og er en del af det industrielle spanske selskab Urbaser, der på nordisk plan opererer i Sverige, Norge og Finland. Urbaser’s mission er at fremme en innovativ kultur, der understøtter vores kunders mål og behov, skabt gennem partnerskab og engagerede medarbejdere. Sammen gør vi det muligt at genbruge og genanvende mest muligt affald.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Sweco er Europas førende virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund, og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Vores rådgivningsydelser spænder vidt – fra store vand og energiprojekter til effektive og miljørigtige transportløsninger samt udvikling af byer og grønne områder. Vi sikrer blandt andet rent drikkevand og sanitet til millioner af indbyggere i Nepal, Bangladesh og Kirgisistan.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Alle informationer er taget fra firmaernes hjemmesider

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.