Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Har du en nyskabende idé – et nyt produkt eller en service?

30. april 2020
Har du en nyskabende idé – et nyt produkt eller en service?
Så er Innobooster-puljen nu mere end fordoblet. På grund af situationen med coronavirus har Folketinget truffet beslutning om at øge årets Innobooster-pulje fra 300 mio. kr. til 650 mio. kr. Derfor er det et rigtig godt tidspunkt at søge nu, hvis du har et innovativt udviklingsprojekt.

Innovationsfondens Innobooster investerer i innovative, vækstskabende projekter hos små og mellemstore virksomheder samt iværksættere og startup-virksomheder. Et Innobooster‐projekt kan være med til at udvikle og markedsmodne et nyt produkt eller en ny service eller med til at opnå en betydelig forbedring af en proces i en virksomhed, så virksomhedens konkurrenceevne forbedres markant.

Innobooster behandler løbende indkomne ansøgninger. Den typiske svartid på ansøgninger, hvor der søges om mindre end 500.000 kr., er ca. en måned.

Du kan her på på teknologiudvikling.dk finde information om ansøgningsprocessen og vejledning til, hvordan du søger om støtte

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.