Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Glædelig jul - og et spændende nytår!

31. december 2021
Glædelig jul - og et spændende nytår!
Alle DAKOFA-medlemmer og hang-arounds ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår med spændende tiltag i sektoren - og i DAKOFA.

Uanset corona-restriktioner og slige udfordringer i det nye år, vil vi fra DAKOFAs side fortsætte med at levere arrangementer om alt det nye og spændende. Vi vil naturligvis allerhelst gøre det på fysiske arrangementer såsom netværksmøder, kurser m.v., men er rustet til tænderne for at kunne fortsætte med at lave webinarer og/eller hybrid-seminarer, så vi kan være resistente overfor diverse fremtidige corona-foranstaltninger.

Vi har netop lagt en hel buket af nye arrangementer ind på vores hjemmeside, hvor du kan holde dig orienteret ved at aflægge denne jævnlige besøg.

Vi skal samtidig benytte lejligheden til at takke for den store opbakning, som ikke bare har resulteret i generelt høj deltagelse i vores arrangementer i 2021, men også medført en netto tilgang af såvel medlemmer som sponsorer. TUSIND TAK!

Vi glæder os til fortsat at kunne servicere jer alle i 2022, hvor vi samtidig påbegynder foreningens transition i en efterlevelse af DAKOFAs Strategi 2022-2026.

RIGTIG GLÆDELIG JUL - OG GODT OG RESSOURCESTÆRKT NYTÅR!

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.