Konference: Genbrug og genanvendelse af tekstiler – kan vi øge bæredygtigheden?

Genbrug og genanvendelse af tekstiler – kan vi øge bæredygtigheden?
DAKOFA afholder konference om tekstiler tirsdag den 7. februar 2017 i B!NGS’ konferencesal, Vesterbrogade 149, 1620 Kbh. V klokken 9-15.30.

Mode og tekstiler skal indgå i en cirkulær økonomi, hvor produkternes levetid forlænges, og tekstilfibre holdes i et lukket kredsløb og bruges igen og igen. Sådan lød en af visionerne bag den nordiske tekstilhandlingsplan, som blev vedtaget af de nordiske miljøministre i 2015. Samtidig er målsætningen i den danske affaldsforebyggelsesstrategi at gøre det lettere for tekstilvirksomhederne at reducere miljøbelastningen i produktionsfasen og at gøre det nemmere at genbruge og genanvende tekstiler.

Siden foråret 2015, hvor de to strategier blev lanceret, er der igangsat en række initiativer på tekstilområdet, som skal være med til at forfølge disse målsætninger og generelt øge bæredygtigheden inden for området. På konferencen kommer vi både rundt omkring status på en række af de relevante initiativer, mens vi også ser ud i Europa for at få et overblik over, hvor vi er i forhold til at øge både genbrug og genanvendelse af tekstiler. Desuden vil vi høre om erfaringerne med et kommunalt initiativ, hvor man indsamler til både genbrug og genanvendelse.

 

 

Hvornår

07. februar 2017
kl. 09.00 - 15.30

Hvor

B!NGs konferencesal
Vesterbrogade 1491620 København V

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 3.065,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 4.995,00
Pris studerende/Ph.D studerende tilhørende medlems uddannelsesinstitution, ekskl. moms
DKK 550,00

Framelding

Tilmelding er bindende efter
24. januar 2017

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.