Kursus: Forandring med kommunikation som redskab

Forandring med kommunikation som redskab
Hvordan får man borgerne til at ændre adfærd, når der implementeres nye affaldsordninger?

Kurset afholdes i samarbejde med kommunikationsbureauet KREAB.

I Danmark har kommunerne været i gang med implementeringen af nye affaldsordninger hos husholdningerne siden januar 2021, og i januar 2023 blev der indført sorteringspligt for husholdningslignede affald fra erhverv.

Uanset om der er tale om kommuner eller private virksomheder, kræver de nye krav den højeste grad af omstilling og forandring i adfærd både hos de ansvarlige i kommunerne og hos virksomhederne – og hos deres interessenter (borgere, medarbejdere, kunder mv).

Men hvordan får man mennesker til at ændre adfærd, selvom det måske virker bøvlet og ubekvemt og kræver en ekstra indsats? Det kan du lære på kurset, hvor vi stiller skarpt på, hvordan den effektive forandring bedst understøttes af bl.a. kommunikation med en klog stakeholderanalyse, den rette strategi og opbakning i baglandet samt et effektivt miks af kommunikationskanaler. Desuden fokuserer vi på, hvad målet er, og om budskabet er målrettet og i særdeleshed, om det er bygget op, så det bliver hørt, forstået – og handlet på.

Målgruppe: Kurset er relevant for både offentlige og private, og kernen i budskabet og læringen er således ens for begge grupper.

Varighed: Kurset afholdes d. 10. oktober, kl. 9.00 – 16.00 og vil indeholde såvel teori som deltagernes egne erfaringer og konkrete øvelser.

Kurset afholdes med minimum 15 deltagere og maksimum 30 deltagere.

Undervisere: Lisbeth Wirgowitsch, Kommunikationsbureauet KREAB

Samarbejdspartnere

Program

9:00-16:00
Der vil ikke blive udfærdiget et nøjere program for kurset. Der henvises således til kursusbeskrivelsen ovenfor.
Du bruger Internet Explorer - hvis du oplever problemer med at tilmelde dig, skift da browser til Chrome eller Firefox...

Hvornår

10. oktober 2023
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

DAKOFAs lokaler
Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal1620 København V

Deltagergebyr

Fysisk pris medlemmer ekskl. moms
DKK 2.500,00
Fysisk pris ikke-medlemmer ekskl. moms
DKK 7.500,00

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Download program
Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.