Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Folketingshøring om affaldssektorens organisering

05. oktober 2018
Folketingshøring om affaldssektorens organisering
Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget holder torsdag den 11. oktober en offentlig høring om "Organisering af affaldssektoren".

Det centrale emne for høringen er affaldssektorens organisering og - som det hedder:..."herunder hvilken organisering og hvilke aktører, der bedst tilgodeser de mål, der fra politisk hold stilles til affaldssektoren i forhold til bl.a. udviklingen mod en cirkulær økonomi, hvor genbrug og genanvendelse af affald skal udgøre en stadig større del af affaldsbehandlingen."

Høringen indledes med faglige oplæg fra DAKOFA, Syddansk Universitet, Ålborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet, hvorefter de berørte parter inddeles i to paneler; henholdsvis for de private og de offentlige aktører.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig (efter først-til-mølle princippet) ved at klikke hér.Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.