Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: En kvart milliard kroner til bekæmpelse af USA’s madspild

11. maj 2021
En kvart milliard kroner til bekæmpelse af USA’s madspild
Den danske virksomhed Too Good To Go har fået et lån på 223 mio.kr. fra Vækstfonden til at indtage det amerikanske marked.

Det drejer sig nærmere betegnet om at redde en milliard måltider inden 2024, hvilket den danske app-løsning vil gøre ved at sikre en videredistribuering af de 40 % madspild, der ifølge Too Good To Go kendetegner det amerikanske samfund.

"USA har ubegribeligt meget madspild, og det er derfor her, vi har mulighed for at gøre den største forskel. Vi har sat os et ambitiøst mål om, at vi skal være til stede i de største amerikanske byer inden årets udgang, så vi hurtigt kan opnå en position, der er på højde med vores europæiske. Det kræver kapital," udtaler Thomas Zeihlund, der er drifts- og finansdirektør for Too Good To Go, i en pressemeddelelse, som er viderebragt i Klimamonitor.

Ifølge virksomhedens egne oplysninger er App’en aktiv i 14 lande, har over 37 millioner brugere, og redder ifølge Too Good To Go 175.000 måltider om dagen.


Du kan læse mere om Too Good To Go ved at trykke hér og artiklen i sin helhed i Klimamonitor hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.