Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Arrangement: Dialogmøde om udarbejdelse af den kommende nationale affaldsplan

Dialogmøde om udarbejdelse af den kommende nationale affaldsplan

DAKOFA og Miljøstyrelsen afholder dialogmøde d. 5. september 2017 kl. 09.30-15.00 i Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C., om udarbejdelse af den kommende nationale affaldsplan 2018-2024.

DAKOFA og Miljøstyrelsen afholder to dialogmøder, som via workshops har til formål at sikre dialogen mellem Miljøstyrelsen og affalds- og ressourcesektorens aktører med henblik på at få sektorens inputs til den kommende dialogproces for udarbejdelsen af den kommende nationale affaldsplan. De høstede inputs vil indgå som fundamentet for den videre proces, som blandt andet indbefatter DAKOFAs Årskonference i Billund den 21. september.

Målgruppen er primært de kommunale planlæggere, men medarbejdere fra fælleskommunale affaldsselskaber, forsyningsselskaber, regioner, konsulentvirksomheder samt alle de private indsamlere, behandlere og øvrige entreprenører, der måtte have interesse i sagen, er naturligvis også velkomne. Formålet med afholdelse af dialogmøderne er at få øget indsigt i den viden og de erfaringer, der forefindes i sektoren, således at dette kan medvirke til fundamentet for det videre arbejde med udfærdigelse af planen.

De 2 dialogmøder finder sted i henholdsvis København mandag den 28. august kl. 9.30 til 15.00 på Hotel Scandic, Vester Søgade 6, 1601 København V. og i Aarhus tirsdag den 5. september ligeledes kl. 9.30 til 15.00 i Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C. De to dialogmøders programmer vil være identiske, og deltagelse vil være gratis for den enkelte deltager.

Hvornår

05. september 2017
kl. 09.30 - 15.00

Hvor

Aarhussalen
Skt. Knuds Torv 38000 Aarhus C.

Deltagergebyr

Gratis, alle
DKK 0,00

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.