Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Dansk Affaldsforenings direktør fratræder

12. juni 2021
Dansk Affaldsforenings direktør fratræder
Mikkel Brandrup fratræder pr. 1. september af personlige årsager.

Af pressemeddelelsen fra Dansk Affaldsforening fremgår følgende:

"Jeg har gennem årene fået meget energi af at arbejde for den kommunale affaldssektor. De seneste år har dog trukket store veksler på mig og min familie, hvor jeg har givet alt, hvad jeg havde, i arbejdet med ny strategi, corona og ikke mindst forhandlingerne om klimaplanen for affald. Jeg har arbejdet for, at affaldssektoren skulle fungere som kritisk infrastruktur. Politisk har Folketinget valgt en anden retning, som betyder, at sektoren og foreningen skal finde nye veje frem. Den opgave savner jeg energi til at løfte, og derfor har jeg ønsket at fratræde og søge nye udfordringer", siger Mikkel Brandrup.

Han understreger, at han har sat stor pris på samarbejdet med bestyrelsen, medlemmerne og sekretariatet.

"Bestyrelsen har været meget tilfredse med Mikkels arbejde og vil gerne sige ham tak for den indsats, han har leveret for foreningen gennem alle årene. Der har været fuld opbakning til strategi såvel som det konkrete arbejde – politisk, foreningsmæssigt og i forhold til sekretariatets drift. Beslutningen er Mikkels, og bestyrelsen er ærgerlige over, at han ikke ønsker at fortsætte", siger Mads Jakobsen, formand for Dansk Affaldsforening.

Foreningens bestyrelse vil nu drøfte den videre proces ift. at finde en ny direktør

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.