Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: DAKOFA-sponsorater efterår 2018

06. juni 2018
DAKOFA-sponsorater efterår 2018
Det er nu muligt at tegne eller gentegne en sponsoraftale hos DAKOFA

Midt i sommervarmen og tæt på at de første af os går på sommerferie, er der uden tvivl et par ting, små som store, som vi hver især skal ha’ tjek på. En af tingene er muligheden for at ny- eller gentegne et af DAKOFAs populære sponsorater – denne gang for efteråret 2018.

De forskellige sponsorater indeholder bl.a. mulighed for at få logo på konference- og seminarprogrammer, 1 gratis medarbejder med til alle de ordinære konferencer, link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske - samt mulighed for en mindre udstilling i forbindelse med konferencerne. Som noget forholdsvis nyt vil det også være muligt at få logo på DAKOFAs konferenceapp.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du kontakte Grace Nørgaard i sekretariatet på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32 64 61 24 inden d. 25. juni 2018

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.