Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: DAKOFA byder Abena A/S velkommen

25. januar 2022
DAKOFA byder Abena A/S velkommen

Af firmaets hjemmeside fremgår bl.a. følgende:

”Abena A/S blev grundlagt i 1953 af Jens Terp-Nielsen og hed dengang Sækko. Virksomheden solgte, lejede, rengjorde og reparerede jutesække til landbruget, men udvidet sortimentet til salg af presenninger.

I 1978 skabte virksomheden de første babybleer og i 1988 blev de første inkontinensprodukter føjet til linjen af produkter.

I dag er Abena A/S både en produktions- og handelsvirksomhed, der blandt andet er storleverandør til pleje- og hospitalssektoren. De har desuden en lang række hygiejneprodukter til privatpersoner, som også er af høj kvalitet.

I dag er virksomheden fortsat ejet af Terp-Nielsen familien, hvor sønnerne til grundlæggeren nu har overtaget. Dog er Abena A/S ikke længere en lille virksomhed kun i Sønderjylland. Faktisk er den kun vokset over årene, og i dag er der 1800 ansatte og aktiviteter i 88 lande. Hovedsædet ligger stadig i Aabenraa, og den sønderjyske virksomhedskultur præger forsat Abena A/S, der har fokus på etik, miljø og godt købmandskab.”

Læs mere om Abena A/S på deres hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.