Konference: Bygge- og anlægsaffald - Når genbrug og genavendelse lykkes

Bygge- og anlægsaffald - Når genbrug og genavendelse lykkes
DAKOFA afholder konference om bygge- og anlægsaffald d. 28. marts 2017, kl. 09.00-16.00. Konferencen afholdes i Dansk Arkitekturcenter, Strandgade 27B, 1401 København.

På denne konference sætter DAKOFA og Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald fokus på succeshistorierne om genbrug og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald. Målet for dagen er at blive klogere på, hvad der gør, at det for nogle af byggeaffaldsfraktionerne lykkes at bevare kvaliteten i genbrug eller genanvendelsen af byggematerialer. Med udgangspunkt i konkrete eksempler forsøger vi at trække de redskaber eller incitamenter frem som er nøglen til succes - i håbet om at vi for andre fraktioner af byggeaffaldet kan blive inspireret. Vi skal blandt andet se på eksempler, hvor mærkningsordninger, kvalitetsdokumentation og samarbejde i værdikæden er nøgleord.

Konferencen afholdes i samarbejde med Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald i Dansk Arkitekturcenter.

Der vil i løbet af dagen være mulighed for at besøge udstillingen Wasteland i DAC, som Lendager Group står bag.

Hvornår

28. marts 2017
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

Dansk Arkitekturcenter
Strandgade 27B1401 København

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 3.065,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 4.995,00
Pris studerende/Ph.D studerende tilhørende medlems uddannelsesinstitution, ekskl. moms
DKK 550,00

Framelding

Tilmelding er bindende efter
14. marts 2017

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.