Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: BASF - nyt medlem af DAKOFA

09. december 2020
BASF - nyt medlem af DAKOFA
Vi byder hjerteligt velkommen til BASF (Badische Anilin & Soda Fabrik).

På BASF’s hjemmeside kan man bl.a. læse følgende:

"BASF er en tysk kemivirksomhed, der blev grundlagt i 1865. 

BASF's virksomheder i Danmark leverer en bred vifte af råvarer til mange brancher. Vi arbejder tæt sammen med BASF-virksomhederne over hele Europa. Vores vigtigste kunder findes inden for industrien for plast ( bl.a. plast til legoklodser), kemikalier, byggeri samt bilindustrien og i den menneskelige ernæring og landbrugssektoren. BASF Koncernens virksomheder beskæftiger omkring 300 medarbejdere i Danmark. Blandt vores koncernselskaber finder du BASF A/S, BASF Coatings Services AB og Chemetall AB.

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og socialt ansvar. Vi bidrager til at finde svar på globale udfordringer som klimabeskyttelse, energieffektivitet, ernæring og mobilitet."

 

Der kan findes flere informationer om BASF her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.