Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Arla Foods - nyt medlem af DAKOFA

16. november 2020
Arla Foods - nyt medlem af DAKOFA
Vi byder hjerteligt velkommen til ARLA FOODS

På Arlas hjemmeside kan man bl.a. læse følgende:

"Vores planet står over for en klimaudfordring. Landbrug og mejeriprodukter har et ansvar, men også en stor mulighed for at bidrage positivt og hjælpe med at løse denne udfordring. Hos Arla vil vi være en del af løsningen.

Arla har bl.a. en global ambition om:

·       100% genanvendeligt emballage inden 2025

·       Reduktion af kulstofaftryk på emballagen med 30% inden 2030 sammenlignet med 2015-niveau

Emballage spiller en nøglerolle i beskyttelsen af ​​vores produkters kvalitet og friskhed, og vi er forpligtet til at minimere affald i forbindelse med produktionen. Vi forbedrer løbende designet på vores emballage, så det kan gå gennem affaldshåndteringssystemer, hvor vores forbrugere bor, hvilket igen hjælper dem med at bidrage til en mere cirkulær strøm af plast til samfundet.

Vi arbejder på at finde bedre måder at få mere ud af mindre og sigter mod kun at bruge genanvendelig emballage, mens vi øger den inkluderede mængde materialer, der er vedvarende, såsom papirfibre og bioplast.

Vores arbejde med bæredygtig emballage understøtter FN's SDG'er:

Nr. 12 - Ansvarligt forbrug og produktion ved at minimere emballageaffald i madforbrug af sunde produkter.

Nr. 17 - Partnerskaber for målene ved at tage skridt til at reducere vores emballage med leverandører og kunder og arbejde med lokale genbrugsløsninger."

Yderligere informationer om ARLA FOODS kan findes her.

 

 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.