Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: ARI udvider

01. oktober 2020
ARI udvider
Med 5 nye medlemsvirksomheder fordobles medlemstallet i organisationen.

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI), som i følge egen hjemmeside er ”interesseorganisation og medlemsforening for private virksomheder, der har professionel håndtering af affald som primær aktivitet”, har som ambition, at mest muligt affald bliver genanvendt, og at samfundet bruger markedskræfterne som løftestang til at nå målene. Med den politiske aftale fra 16. juni 2020 er der ifølge ARI "mere end nogensinde potentiale for, at det vil lykkes".

Derfor ser organisationen det som ekstra positivt, at antallet af medlemmer i ARI nu fordobles, ”så foreningen repræsenterer branchen med mest mulig bredde og ekspertviden i det kommende arbejde med at omsætte de politiske visioner til virkelighed”.

”I det kommende arbejde med at implementere affaldsaftalen fra juni vil det være afgørende at samle kræfterne og sikre, at erfaringer med alle typer affald kommer i spil, så aftalen kan implementeres hurtigst muligt. I forhold til det arbejde ser vi det som en stor styrke, at ARI nu favner endnu bredere”, siger sekretariatsleder i ARI Niels Bukholt i den til lejligheden udsendte pressemeddelelse.

ARI - Affalds og Ressourceindustrien er brancheforening for de største affalds- og ressourcevirksomheder i landet. Medlemmerne håndterer samlet set alle typer affald og har aktiviteter i alle landets kommuner. Udover de nye medlemmer, som er Avista Oil, HCS A/S, Remondis A/S, Reconor-gruppen og H.J. Hansen A/S, består ARI af Fortum Waste Solutions A/S, Marius Pedersen A/S, Meldgaard Miljø A/S, RGS Nordic A/S og Stena Recycling. A/S.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.