Kan du ikke se denne HTML mail? Klik her
 
 
 
DAKOFA: Nyhedsbrev uge 11-12

 

DAKOFA sikrer dig fortsat viden
Gør klar til DAKOFA-webinarer og hold dig orienteret om alt det nye på DAKOFAs hjemmeside.

På trods af corona-situationen fortsætter vi i DAKOFA med at levere nyheder og viden indenfor affalds- og ressourceområdet. Fra vores hjemmearbejdspladser fortsætter vi nemlig ufortrødent med at scanne alt det nye og formidle det til jer via vores hjemmeside.

Desuden er vi netop nu i gang med at planlægge en stribe af webinarer, så man trygt kan sidde et hvilket som helst sted med sin computer og deltage i arrangementer, hvor vi under behørig hensyntagen til de gældende foranstaltninger inviterer kloge, engagerede og kompetente folk til at dele ud af deres viden; lige som man kender det fra de konferencer og seminarer, vi har afholdt gennem de seneste 4 årtier.

Det er også muligt at kommunikere med sekretariatets medarbejdere ved at benytte de mailadresser, der fremgår af vores hjemmeside.

Vi forventer inden påske at kunne offentliggøre programmet for DAKOFA-webinarer, som vil strække sig frem til sommerferien. Hvis de særlige coronaforanstaltninger skulle strække sig længere – eller for den sags skyld kortere – vil vi naturligvis straks indrette programmet herefter.

Hold dig derfor orienteret på DAKOFAs hjemmeside www.dakofa.dk, hvis du vil holde dig opdateret og klar til vi kan fortsætte vores mere normale program, hvor vi også fysisk samler godtfolk fra HELE den danske affalds- og ressourcesektor.

Med venlig hilsen

Ole Morten Petersen
Direktør


Nyheder

Nyhed: EU-Kommissionens nye CØ-handlingsplan

Nyhed: Bæredygtigt byggeri i EU-Kommissionens CØ-handlingsplan

Nyhed: Plast og emballager i EU-Kommissionens nye CØ-handlingsplan

Nyhed: Tekstiler i EU-Kommissionens nye CØ-handlingsplan

Nyhed: Elektronik i EU-Kommissionens nye CØ-handlingsplan

Nyhed: Nyt om automatisk sortering af ikke-genbrugsegnede tekstiler

Nyhed: Varieret udbud af genbrugspladser for erhverv

Nyhed: Klimapartnerskabets anbefalinger ligger nu klar

Nyhed: Destruktion af POP-stoffer, også en vigtig del af CØ

Nyhed: Ny plast-pagt skal sætte turbo på arbejdet mod en cirkulær plastøkonomi

Nyhed: Hils på DAKOFAs sponsorer


Tilmelding/framelding af DAKOFAs nyhedsservice
Du modtager denne email enten som medlem af DAKOFA, eller fordi du har deltaget i en af vores arrangementer, og derigennem oprettet en profil på DAKOFAs hjemmeside og har valgt at modtage DAKOFAs nyhedsmails mv.

Hvis du er interesseret i at fravælge DAKOFAs nyhedsmails eller alternativ at slette din profil, så gøres dette under din profil på DAKOFAs hjemmeside (fjern hak i "nyhedsbreve" eller tryk slet profil). Alternativt kan du kontakte km@dakofa.dk.

Du kan læse om DAKOFAs privatlivspoltik her.