Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Hils på DAKOFAs sponsorer

11. marts 2020
Hils på DAKOFAs sponsorer
I løbet af foråret 2020 vil vi, i vilkårlig rækkefølge, præsentere DAKOFAs sponsorer for alle vores læsere.

Envac er globalt førende inden for udvikling og salg af affaldssug. Envac har 40 kontorer i 21 lande i Europa, Mellemøsten, Nord- og Sydamerika samt Asien og ikke mindst mere end 50 års erfaring. Envac opfandt affaldssuget, dvs. brugen af vacuum til håndtering af affald i begyndelsen af 60’erne. I dag er systemet installeret i hele verden – i boligområder, indkøbscentre, bykerner, industrikøkkener, hospitaler og lufthavne. Systemet indarbejdes i områderne lige som anden infrastruktur som el, vand og kloak.

Læs mere på deres hjemmeside her.

 

Steen og Grus Prøvestenen A/S blev etableret i 1983. Visionen var at skabe en forretning hvor entreprenører og vognmænd kunne købe alle former for sten- og grusmaterialer i højeste kvalitet og samtidig have mulighed for at komme af med brugt jord, beton m.m. Målet var at skabe et fuldkomment kredsløb, der sikrede en optimal og bæredygtig udnyttelse af transportkapaciteten med en reduceret miljøbelastning som resultat. Virksomhedens focus på kvalitet og miljøbevidsthed er vokset støt. Forarbejdning af brugte materialer fra forskellige entreprenørarbejder, til materialer der fuldt kan erstatte primære råstoffer, er i dag en fuld integreret del af virksomhedens arbejdsområde.

Læs mere på deres hjemmeside her.

 

Rubæk og Co A/S er totalleverandør af udstyr til miljørigtig kildesortering og affaldshåndtering og har i dag Skandinaviens største produktsortiment af maskiner og udstyr, både til inden- og udendørs brug. Vi har stor erfaring med både store og små virksomheder – private som kommunale. Produktsortimentet spænder fra bl.a. containere, komprimatorer, 2- og 4 hjulede containere samt nedgravede affaldssystemer. Derudover forhandler vi produkter af 100% genbrugsplast bl.a. møbler til park og byrum samt legepladsudstyr.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Alle informationer er taget fra firmaernes hjemmesider.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.