Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Vil du også være DAKOFA-sponsor i 2021?

14. december 2020
Vil du også være DAKOFA-sponsor i 2021?
Medlemstilgang i 2020 giver yderligere eksponeringsmuligheder.

Julen står for døren og vi kan snart byde velkommen til 2021. Samtidig kan vi se tilbage på 2020, der i den grad har budt på mange udfordringer. På trods af det er DAKOFA kommet helskindet igennem året med både medlems- og sponsortilgang.

Især 2. halvdel af året har budt på mange nye medlemmer (flere kommer løbende til) samt nye henvendelser vedrørende sponsorater. Skulle jeres firma være interesseret i at blive en del af DAKOFAs sponsorer, kan vi tilbyde jer følgende:

Der er som hidtil 2 forskellige sponsorater og de udbydes til samme pris som tidligere år og indeholder bl.a. mulighed for at få logo på konference- og seminarprogrammer, 1 gratis medarbejder med til alle de ordinære konferencer og webinarer samt link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske. Det vil ligeledes være muligt at få logo på DAKOFA-Appen.

Det og meget mere kan I høre om, hvis I er interesseret i et sponsorat. Kontakt derfor Grace Nørgaard i sekretariatet på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32 64 61 24.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.