Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Vil du bidrage til en global kampagne om affaldet og dets veje?

19. april 2018
Vil du bidrage til en global kampagne om affaldet og dets veje?
Nu har du, din virksomhed eller din organisation mulighed for at bidrage til kampagnen #WhatHappensToMyWaste?

ISWAs ungenetværk, Young Professionals Group, opfordrer i deres nye kampagne, #WhatHappensToMyWaste, organisationer, virksomheder og enkeltpersoner til at bidrage til kampagnen med indhold. Formålet med kampagnen er at mobilisere enkeltpersoner og organisationer til at stille spørgsmålstegn ved affaldshåndtering samt at skabe opmærksomhed omkring:

  • Hvor ender vores affald, når vi har smidt det ud og dermed kategoriseret det som affald?
  • Hvordan håndteres forskellige typer af affald bedst muligt i forskellige lande/regioner?
  • Hvordan forebygger vi affald allerede ved kilden?

Deltagelse i kampagnen kan ske på tværs af hele sektoren og foregår primært via facebookgruppen #WhatHappensToMyWaste. Formen kan være små videoer eller billeder, hvormed spørgsmål om affald, dets kilder og dets håndtering, kan stilles. Herefter kan organisationer, virksomheder og offentlige instanser komme med svar på spørgsmålene samt udfordre problematikker eller løsninger. Kampagnen er global og løber fra april til juni i 2018. Du har både mulighed for at bidrage med spørgsmål og/eller svar.

Se Facebookgruppen #WhatHappensToMyWaste her

Du kan læse mere om kampagnen på ISWAs hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.