Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Thisted Kommune - nyt medlem af DAKOFA

24. november 2020
Thisted Kommune - nyt medlem af DAKOFA
Vi byder hjerteligt velkommen til Thisted Kommune.

Thisted Kommune opstod efter kommunalreformen i 2007 ved sammenlægning af Hanstholm, Thisted og Sydthy Kommune. Kommunen er den 5. største kommune i Nordjylland med 43.553 indbyggere (3. kvartal, 2019).

Med sine ca. 4.500 ansatte er kommunen den største arbejdsplads i Thisted. Kommunen er organiseret i tre forvaltninger og tre tværgående centre.

Thisted Kommune ligger ud til Vesterhavet og praler af at være Danmarks førende klimakommune samt at have en storslået natur med blandt andet Danmarks første nationalpark – Nationalpark Thy – som består af en række sjældne naturtyper. Desuden har kommunen Hanstholm Havn, der er Danmarks største konsumfiskerihavn.

Thisted Kommune har nogle af de bedste surfmuligheder - også kaldet "Cold Hawaii".

Du kan læse mere om Thisted kommune her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.