Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Test dit eksportpotentiale på 18 verdensmarkeder

16. maj 2018
Test dit eksportpotentiale på 18 verdensmarkeder
Deltag i Udenrigsministeriets event den 13. juni, hvor du kan teste DIN virksomheds eksportpotentiale på en lang række markeder fra hele verden.

Udenrigsministeriet har, i samarbejde med AquaGlobe, DAKOFA og Eksportforeningen, samlet eksportrådgivere fra hele verden. Disse eksportrådgivere sidder til dagligt på de danske ambassader og handelskontorer på alle de vigtigste eksportmarkeder. Med deres netværk og lokalkendskab, hjælper de danske virksomheder med at opnå deres eksportdrømme, på eksisterende og nye markeder.

De deltagende rådgivere er sektoreksperter inden for vand, miljø og affaldsteknologi, så du har mulighed for at få en ekspertvurdering af dine eksportmuligheder.

Du kan få testet dine eksportmuligheder på følgende markeder:

- USA                 - Belgien                   - Thailand
- Indonesien       - Indien                     - Kina
- Spanien           - Tyrkiet                     - Kroatien
- Bangladesh      - Tyskland                  - Canada
- Sverige            - Sydafrika                 - Sydkorea og Japan
- Polen og          - Forenede Arabiske
   Ukraine            Emirater


Arrangementet finder sted den 13. juni i AquaGlobe Water Solution Center, Døjsøvej 1, 8660 Skanderborg. Deltagelse i arrangementet er gratis og du kan tilmelde dig via dette link. Tilmelding senest 7 juni. Du kan også hente invitationen her.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.