Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Teknologiprogram for jord- og grundvandsforurening 2019

13. marts 2019
Teknologiprogram for jord- og grundvandsforurening 2019
Miljøstyrelsen har udgivet en rapport om teknologiprogram for jord- og grundvandsforurening 2019. Både private og offentlige aktører kan søge om tilskud til at få dokumenteret eller afprøvet specifikke afværgeteknologier.

Rapporten indeholder en oversigt over igangsatte projekter i 2018 og en oplistning af prioriterede emner for ansøgningsrunden i 2019. Bevillingen for i år er jf. finansloven på 3,0 mio. kr.

Formålet med Teknologiprogrammet er at skabe grundlag for at foretage mere effektive (miljømæssige og økonomiske) oprydninger af forurenede lokaliteter, herunder at afprøve samt implementere nye oprydnings- og afværgeteknologier af såvel højteknologisk som lavteknologisk karakter.

Læs rapporten her

Læs mere i vidensbanken

Jord

Tags

Jord
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.