Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: TechKnow ApS nyt medlem af DAKOFA

16. marts 2021
TechKnow ApS nyt medlem af DAKOFA
DAKOFA byder TechKnow ApS velkommen som nyt medlem.

TechKnow's hjemmeside oplyser følgende:

"TechKnow tilbyder rådgivning og konsulentydelser indenfor produktudvikling, beregning og dokumentation.

Hos TechKnow vægter vi højt, at det udførte arbejde, følger kundens forskrifter. Indenfor det maskintekniske løser vi alle slags opgaver, stort som småt. Gennem udvikling og konstruktion af egne maskiner, er der opnået stor erfaring med alle faser i maskintekniske projekter.

Vi mener at egne erfaringer er fundamentet for at være den fortrukne samarbejdspartner for virksomheder, der har behov for eksterne maskiningeniører.

Der er både mulighed for at integrere en konsulent på jeres arbejdsplads eller få lavet arbejdet fra vores kontor.

TechKnow udvikler desuden maskiner til affaldssortering og ønsker at bidrage positivt til, at vi både nationalt og internationalt genbruger mere affald."


Du kan læse mere om TechKnow på deres hjemmeside ved at trykke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.