Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Store fordele som DAKOFA-sponsor!

15. juni 2020
Store fordele som DAKOFA-sponsor!
Du har nu chancen for at promovere din virksomhed over for hele den danske affalds- og ressourcesektor - hvilket der nok kan være brug for, når vi kommer om på den anden side af coronakrisen.

DAKOFA vil således gerne bidrage med én af vores mange fristelser eksklusivt til vores medlemmer; nemlig sponsorskab i 2. halvår af 2020.

Der er som hidtil 2 forskellige sponsorater, der udbydes til samme pris som tidligere år. De indeholder bl.a. mulighed for:

·       En massiv eksponering til hele sektoren via DAKOFAs arrangementsudsendelser

·       Logo på alle konference- og seminarprogrammer

·       Mulighed for en mindre udstilling i forbindelse med konferencerne

·       1 gratis medarbejder med til alle vores ordinære konferencer og webinarer

·       Link til virksomheden på DAKOFAs hjemmeside - både den danske og den engelske

·       Logo på DAKOFA-appen. 

 

Vi håber, at I vil tage vel imod vores sponsoropfordring. For yderligere information kan I kontakte direktør Ole Morten Petersen på dakofa@dakofa.dk eller tlf. 32646121.

 

 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.