Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Stor interesse for DAKOFAs Årskonference 2018

27. juni 2018
Stor interesse for DAKOFAs Årskonference 2018
Der er allerede mere end 100 tilmeldte til årets brag af en konference, der afholdes i Nyborg den 20.-21. september. På konferencen vil vi stille skarpt på den cirkulære omstillings konsekvenser og muligheder for affaldssektoren. På internationalt, europæisk og nationalt plan er der fart på omstillingen - men hvad er det for en omstilling, og hvordan kan affaldssystemet indrettes til de nye tider?

Den danske affaldssektor har netop nu en unik chance for at udnytte og bidrage til den cirkulære omstilling samt påvirke fremtidens rammer for et cirkulært marked. EU-reglerne for fremtidens affaldsbehandling er netop vedtaget og den danske regering har nu to år til at implementere disse i national lovgivning. Ressourcestrategien ”Danmark uden affald” løber frem til udgangen af 2019, og regeringen planlægger at lade efterfølgeren dække perioden 2020-2025, hvilket giver sektoren næsten to år til at gøre sin indflydelse gældende over for den danske implementering. Derudover står man over for de kommende forhandlinger om forsyningsstrategien, lanceringen af en national CØ-strategi og en dansk handlingsplan for plast. Det er med andre ord lige nu, at grundstenene for fremtidens affaldssektor lægges. Derfor vil DAKOFA med denne årskonference facilitere en dialog mellem erhvervslivet og affaldssektoren.


Du kan se det fulde program for DAKOFAs Årskonference og tilmelde dig ved at klikke hér.

OBS: Bemærk, at man ligesom tidligere år selv skal bestille og betale for overnatning i forbindelse med konferencen. Husk at bruge følgende referencenr. ved bookning af værelse på Nyborg Strand: 38627

Tilmelding til turene sker ved at skrive Tur A, B, C eller D i bemærkningsfeltet på tilmeldingsblanketten.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.