Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Stigende interesse for bæredygtigt byggeri blandt private

22. februar 2022
Stigende interesse for bæredygtigt byggeri blandt private

Byggemarkeder opruster for at kunne matche efterspørgslen

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – skriver, at 46,6 pct. af STARKs private kunder tænker ofte, meget ofte eller altid bæredygtighed ind i deres køb af byggematerialer. 66,2 pct. mener, ’at byggeriet bør være mere bæredygtigt.’ Næsten 7.000 personer har deltaget i STARKs årlige Bæredygtighedsundersøgelse.

XL-Byg har også set et potentiale i det bæredygtige byggeri. De har sammen med byggeriets videnscenter, Molio, designet et uddannelsesprogram, der skal give den enkelte medarbejder kompetencer til at rådgive om bæredygtige byggematerialer. Uddannelsen afsluttes med en prøve indenfor 12 delområder af bæredygtigt byggeri og byggematerialer. I alt 120 medarbejdere fra XL-BYG deltager i programmet.

Læs mere

CSR.dk - Undersøgelse: Private ønsker mere bæredygtigt byggeri

CSR.dk - Rådgivere i bæredygtige byggematerialer på vej

Molio skal styrke bæredygtigheden hos stor byggemarkedskæde

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.