Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Spot-Wear nyt medlem af DAKOFA

17. august 2021
Spot-Wear nyt medlem af DAKOFA

DAKOFA byder Spot-Wear velkommen som nyt medlem af DAKOFA.

På virksomhedens hjemmeside fremgår det blandt andet, at:

”Spot-wear er et selvstændigt og uafhængigt firma, som indsamler tøj, sko og tekstiler til genbrug og genanvendelse. Tøjet der indsamles distribueres derefter videre til vores samarbejdspartnere i Polen, Holland og Belgien. Disse firmaer er specialiseret i at sortere tøjet i forskellige kvaliteter, så det genbrugelige videresælges til markeder fortrinsvis i Afrika og det genanvendelige sælges til firmaer og brancher, som er specialiseret i genanvendelse.

Spot-wear udvidede i 2020 til også at inkludere redistribuering af nyt tøj fra tøjbutikker i Danmark til eksport i Europa. Det betyder, at det tøj som ikke kan afsættes på det danske marked, kan få en ny chance på nye markeder”.


Læs mere om Spot-Wear her på deres hjemmeside.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.