Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Konference: Smartere affaldsindsamling - har du udstyret i orden?

Smartere affaldsindsamling - har du udstyret i orden?

NB! Konferencen afholdes i Aarhus.

Spande, kuber, nedgravede løsninger, miljøøer, centrale sug, indsamlingsruter, transport og smart data. Besøg markedspladsen - og få overblik over hvilket materiel, der kan understøtte de kommende krav til øget genanvendelse.

På denne konference giver vi et overblik over markedets mulige løsninger for smart affaldsindsamling og et indblik i fordele og ulemper ved materiel, transport og kommunikation. Du får også mulighed for at tale med leverandører af de løsninger, som findes på markedet, da vi vil lave en markedsplads, hvor du både kan sparke dæk og stille alle dine mere eller mindre intelligente spørgsmål til de enkelte løsninger.

Regeringens 70 % mål for nedbringelse af CO2-emissioner kalder på, at vi i indsamlingsledet omstiller til grøn transport samt optimerer indsamlingsruterne gennem smart brug af data, som - udover at være CO2-besparende - også kan være vejen til økonomiske besparelser ved at reducere den unødige kørsel. Konferencen vil derfor se på mulighederne og potentialerne ved at indsamle i biler, der er kompatible med smarte indsamlingssystemer og baseret på vedvarende drivmidler samt giver mulighed for at komprimere etc.

I et smart system er det vigtigt, at borgerne oplever systemet som logisk, nemt og intuitivt, og derfor vil konferencen også se på de nyeste tekniske løsninger inden for kommunikation med borgerne. Hvor og hvornår bliver der tømt, og hvordan skal spandene stå? Endelig vil konferencen kort berøre arbejdsmiljøhensyn i fremtidens systemer.

DAKOFA indbyder alle medlemmer til at henvende sig snarest, hvis man har input til programmet. Hvis man er leverandør og interesseret i at deltage i markedspladsen, hvor det vil være muligt at fremvise sine produkter og indgå i en dialog med deltagerne, bedes man henvende sig til sekretariatet senest 28. februar 2020.


Temaerne på konferencen vil være:

  • Indsamling og ruteoptimering
  • Indsamlingsmateriel
  • Valg af skraldebiler
  • Smarte byer
  • Digital kommunikation til affaldsproducenterne/borgerne
Du bruger Internet Explorer - hvis du oplever problemer med at tilmelde dig, skift da browser til Chrome eller Firefox...

Hvornår

24. marts 2020
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

Hotel Comwell
Værkmestergade 28000 Aarhus C

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 3.350,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 5.450,00
Pris studerende/Ph.D studerende tilhørende medlemsuddannelsesinstitution, ekskl. moms
DKK 550,00

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side