Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Skal du på udveksling til England?

19. marts 2018
Skal du på udveksling til England?
Så er der åbnet op for ansøgning til det britisk-skandinaviske udvekslingsprogram, som for andet år i træk inviterer danske og svenske aktører på et to-ugers ophold til England.

Målet med programmet er, at deltagerne får mulighed for at erfaringsudveksle omkring kompetencer inden for affalds- og ressourcefaget generelt og specifikt inden for særligt drift, arbejdsmiljø og miljø. Fokus er på ”learning by doing” og deltagerne kan forvente at komme til at arbejde side om side med britiske kolleger, der arbejder med problemstillinger, som ligner dem, vi står over for herhjemme.

Forud for udvekslingen vil deltagerne få mulighed for, i samarbejde med programkomitéen, at udarbejde et program for opholdet, der er skræddersyet til den enkelte således, at deltagerne hver især får mest muligt udbytte af opholdet. Deltagerne vil også blive guidet i sproglige og kulturelle forhold, der er værd at kende til, når man opholder sig i England. Under selve opholdet vil deltagerne få mulighed for at besøge en lang række både offentlige og private britiske virksomheder og organisationer, der tilbyder alt fra planlægning, administration og kommunikation til indsamling, sortering og behandling gennem hele affaldshierarkiet. Kommuner med både by- og landdistrikter vil, sammen med nogle af Europas største koncerner inden for affaldshåndtering, åbne dørene for de danske og svenske deltagere, så der vil være rig mulighed for at blive klogere samtidig med, at man også vil få mulighed for at fortælle, hvad vi kan hér i Danmark.

Ønsker du at få en plads på dette års udvekslingsophold, kan du læse mere på siden her, hvor du kan finde guidelines og ansøgningsblanket til årets ophold samt evalueringer fra sidste års deltagere.

Næste runde af udvekslingsprogrammet afvikles fra den 27. oktober til den 10. november. Ansøgningsfristen er 18. maj 2018.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.