Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Studietur: Separat indsamling af tekstiler i 2025

Separat indsamling af tekstiler i 2025
– inspirationstur til Sverige

Udsolgt

Vore svenske naboer har i mange år været yderst proaktive i forhold til at fremme og forbedre indsamling og håndtering af brugte tekstiler og tekstilaffald. Svenskerne forsker og udvikler intenst for at identificere de gode løsninger for både indsamling, sortering og behandling og står samtidig over for mange af de samme udfordringer, som vi gør i Danmark i forhold til, hvordan det kommende system skal organiseres omkring både aktører, teknologier og systemer. På denne studietur vil vi derfor besøge både forskere og praktikere, der kan præsentere viden og erfaringer med, hvordan de svenske aktører hver især, såvel som i fællesskab, arbejder mod et mere cirkulært kredsløb for tekstiler. Samtidig vil der være mulighed for at knytte (tættere) bånd til vore nordiske naboer, som i forbindelse med netop dette studiebesøg har ytret ønske om at komme endnu tættere på de danske aktører for at fremme koordinering, samarbejde og erfaringsudveksling på tværs af de to lande.

Kom med på tur og få masser af ny inspiration til, hvordan du kan bidrage til, at vi finder de bedste løsninger for Danmark frem mod det obligatoriske krav om separat indsamling af tekstil, der træder i kraft i 2025. 

Du finder programmet for turen her


Læg mærke til følgende betingelser:

- Pris for deltagelse i studieturen er 5.500 kr. ekskl. moms, som dækker udgifter til transport mellem Göteborg og Stockholm, overnatning og mad, men IKKE transport til og fra Sverige. Deltagerne skal selv stå for bestilling og betaling af rejsen til Göteborg og hjem fra Stockholm.

- Turen gennemføres ved minimum 15 deltagere. Det maksimale deltagerantal er 23. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

- Turen starter tidligt torsdag morgen i Göteborg. Hvis man ønsker at overnatte mellem onsdag og torsdag skal man selv booke og betale denne overnatning. DAKOFA vil overnatte på Hotel Scandic Crown i Göteborg natten mellem onsdag og torsdag. Der vil være mulighed for at spise sammen om aftenen onsdag den 6. november. Kontakt DAKOFA for tid og sted.

Hvornår

Start: 07. november 2019 - kl. 08.30
Slut: 08. november 2019 - kl. 18.00

Hvor

Sverige

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 5.500,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 7.500,00

Framelding

Tilmelding er bindende efter
17. oktober 2019

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.