Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Reminder: MUDP-ansøgningsfrist

23. april 2020
Reminder: MUDP-ansøgningsfrist
Ecoinnovation, under Miljø- og Fødevareministeriet, har i dag udsendt en reminder for ansøgningsfristen til indsendelse MUDP-ansøgninger. Fristen for indsendelse af ansøgninger er 30. april 2020 kl. 12.00. Puljen består af 134 mio. kr. til udvikling af nye miljøteknologiske løsninger.

Der kan søges om tilskud inden for alle emner under MUDP, herunder vand og klimatilpasning, luftforurening, cirkulær økonomi og genanvendelse af ressourcer i affald, bedre kemi, biodiversitet foruden øvrige miljøudfordringer inden for fx jordforurening, bæredygtigt byggeri/bæredygtige byer og mindre støj.

Der er i år særligt fokus på projekter, der forebygger affald via udvikling af produkter og produktionsprocesser, der øger sporbarheden for affaldets materialeindhold eller forbedrer sorterings- og for-behandlingsteknologier for at sikre øget genanvendelse af fx plastemballage, byggematerialer og elektronik. Herudover ønskes løsninger, der fører til øget genanvendelse af tekstilaffald.

Baggrundsmateriale:
Du kan se reminderen her, hvor der også er link til mere information om puljen 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.