Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Region Midtjylland - nyt medlem i DAKOFA

15. september 2020
Region Midtjylland - nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Region Midtjylland velkommen som medlem af foreningen.

Klimaforandringer, ressourcemangel og generelt pres på vores jordklode udfordrer i disse år jordens befolkning og skaber krav om handling. I Region Midtjylland vil vi være en del af løsningen. Derfor arbejder vi strategisk med bæredygtighed i stærke partnerskaber - både i egen organisation, den geografiske region, nationalt og internationalt. Vores regionale udviklingsstrategi tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og med vores kommende strategi for bæredygtighed vil vi tage vigtige skridt mod at indfri regeringens målsætning om 70 procent reduktion af CO2 og andre klimagasser i 2030 i forhold til 1990.

Med ressourceforbrug fra en omfattende drift – særligt på vores hospitaler – og flere end 30.000 ansatte har vi et samfundsansvar og en tilsvarende mulighed for at gå forrest i den grønne omstilling inden for mange felter. Vi kan og vil bruge ressourcerne smartere i fremtiden og nedbringe vores samlede CO2-aftryk.

Du kan læse mere om arbejdet med bæredygtighed i Region Midtjylland ved at trykke hér

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.