Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt offentligt-privat-partnerskab om cirkulært byggeri

04. december 2020
Nyt offentligt-privat-partnerskab om cirkulært byggeri
For at øge den cirkulære og bæredygtige økonomi har Gladsaxe Erhvervsby og Gladsaxe Kommune indgået et partnerskab om at øge genbrug af byggematerialer i byggebranchen.

Sammen med har de etableret platformen  bygcirkulært.dk med det formål at gøre det lettere at skabe kontakt mellem professionelle byggeaktører, som tilbyder eller søger brugte byggematerialer. bygcirkulært.dk kan anvendes af alle professionelle aktører bl.a. virksomheder og kommuner i Danmark.

Gladsaxe Erhvervsby består af ca. 70 små og store virksomheder, ejendomsejere, uddannelsesinstitutioner og Gladsaxe Kommune. Gladsaxe Erhvervsby er forankret i Gladsaxe kommune, som er en af de kommuner, der har sag sig for at realisere bæredygtige ambitioner.

Der er etableret en såkaldt byggespildsgruppe, hvor MOE, NCC, MT Højgaard, CASA, Freja Ejendomme, Novo Nordisk, Pension Danmark, BAM Danmark og Gladsaxe Kommune deltager. Byggespildsgruppen har en fælles ambition om at mindske spildet i byggeprojekter ved at dele viden og erfaringer på tværs om genanvendelse af materialer.

Baggrundsmateriale

Du kan besøge den nye platform for partnerskabet her 

 

 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.