Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

06. maj 2023
Nyt medlem i DAKOFA
Vi byder Kreab velkommen i foreningen

På virksomhedens hjemmeside kan bl.a. læses:

”Kreab stræber efter at være det førende konsulentfirma på verdensplan, der integrerer kommunikationsstrategi, omdømmestyring og public affairs. Vi bringer kreativitet, innovation og samarbejde til alt, hvad vi gør. Vi rådgiver virksomheder, privatpersoner, regeringer og organisationer om løsning af komplekse kommunikationsudfordringer.

Vores team på 400 konsulenter leverer global indsigt og lokal viden, og vi udnytter vores internationale netværk til at levere geografisk integrerede løsninger, så kunderne har ét sammenhængende team til grænseoverskridende projekter.

Vores arbejde styres af fem kerneværdier: Integritet, respekt, engagement, ekspertise og tillid. Disse værdier danner grundlaget for vores virksomhedskultur og informerer vores handlinger, når vi støtter kunder i at nå deres forretningsmål”.

Læs mere på Kreabs hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.