Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

02. maj 2023
Nyt medlem i DAKOFA
Vi byder BIOBAG ZENZO velkommen i foreningen

Af firmaets hjemmeside fremgår bl.a.:

”BIOBAG ZENZO er leverandør af kvalitetsprodukter - primært til det offentlige Danmark. Vi har specialiseret os i moderne byrumsinventar og miljøprodukter til affaldshåndtering, herunder fuldt komposterbare og bionedbrydelige bioposer.

Vi er dansk datterselskab i BioBag Koncernen. BioBag International er verdens største producent af bioposer med salgskontorer i 18 lande. BioBag International producerer komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter til brancher som kommuner, affaldsselskaber, industri, landbrug, HORESTA og detailhandel.

I MILJØ arbejder vi på at forbedre vores miljø med produkter inden for affaldssortering. Vi har et stort udvalg af komposterbare bioposer til fx madaffald. Inden for affaldssortering har vi et bredt udvalg af affaldscontainere – både fuldt og delvist nedgravede. Alle løsninger er særdeles velegnede til den kildesortering, der er så vigtig for vores miljø”. 


Læs mere på BIOBAG ZENZO's hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.