Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

30. januar 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Læsø Forsyning velkommen

Læsø Forsyning A/S er moderselskabet i en multiforsyningskoncern, som forsyner kunder i Læsø Kommune med diverse forsynings ydelser. Selskabet fungerer som fælles serviceselskab for selskaberne Læsø Vand A/S ( drikkevand og spildevand), Læsø Elnet A/S, Læsø Varme A/S og Læsø Renovation ApS.

Læsø Forsyning A/S bestræber sig på at være en innovativ og forsyningssikker forsyningsvirksomhed inden for driftområderne varme, el, vand, spildevand, og renovation, – herunder have fokus på – og implementere alternative rentable forsyninger, der kommer Læsø Forsyning A/S interessenter til gode.

Læs mere om Læsø Forsyning her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.