Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

09. november 2022
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder AXLA ApS velkommen som medlem af DAKOFA

Af firmaets hjemmeside fremgår følgende:

Axla ApS er etableret i januar 2017 som et partnerskab mellem Oddlabs ApS, Appudvikling.dk ApS og wilcon.dk. Og i januar 2021 slog Axla ApS kræfterne sammen med SeerupIT ApS, som gennem adskillige år har leveret IT løsninger til kommuner, affaldsselskaber og forsyningsselskaber i hele Danmark.

Axla ApS er specialister i skræddersyet softwareudvikling indenfor apps, system, web og e-commerce, og som kunde hos Axla får du en professionel og strategisk tilgang til, at finde den rette digitaliseringsløsning som løser dit problem. Vi ved at et unikt problem kræver en unik løsning og vi står klar med faglig sparring og rådgivning, til hvordan vi kan optimere på processer i din virksomhed. Vi ønsker at kile os ind der, hvor der er tale om kompleks forretningslogik eller avancerede flows. Det er her, vores kompetencer kan komme til sin ret og det er her vi ved, at vi kan levere både software, faglig rådgivning og konsulentydelser i høj kvalitet.

Læs mere om AXLA ApS løsninger til administration og drift på renovationsområdet her 

Læs mere i vidensbanken

Data & statistikker
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.