Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

15. oktober 2021
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder WasteHero velkommen.

Af firmaets hjemmeside fremgår bl.a. følgende:

”En altomfattende modulær affaldshåndteringsløsning”

”WasteHero er en omfattende affaldshåndteringsløsning for de lokale myndigheders  økonomiske, miljømæssige og operationelle effektivitet, der samarbejder med affaldsindsamlingsvirksomheder for at nedbringe driftsomkostningerne og øge bæredygtigheden gennem digitalt optimerede løsninger.

WasteHero leverer kraftfuld affaldshåndteringssoftware og tager den derefter til det næste niveau ved at levere en markedsplads for integrationer, apps og loT-hardware til at styrke din daglige drift. Opbygning af en løsning, der er helt tilpasset dine behov? Se, det er smart affaldshåndtering”.

Læs mere om WasteHero her på deres hjemmeside.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.